O podjetju

Podjetje Koped d.o.o. Sežana deluje od leta 1991, ko smo z desetimi zaposlenimi pričeli izdelovati jedra in pritrdilne elemente za transformatorje, ohišja za profesionalno elektro akustiko in razsvetljavo ter sklope za Citroenova vozila.

Kasneje smo osvojili program izdelave konstrukcij igralnih avtomatov in ladijske opreme, za kar smo se morali opremiti z najsodobnejšimi laserskimi CNC razrezovalniki pločevine in nerjavečega jekla, CNC 8 osnimi krivilniki in ostalo opremo za zahtevne proizvodne postopke.

Zaradi naših dolgoletnih izkušenj in opremljenosti s sodobno proizvodno opremo, danes razvijamo in izdelujemo tudi konstrukcije zahtevnih medicinskih in farmacevtskih aparatov iz nerjavnih jekel in drugih plemenitih kovin. Naše izdelke in konstrukcije izdelujemo za vse evropske in svetovne trge.

Podjetje ima v solastniškem deležu tudi dobro opremljeno orodjarno in podjetje za izdelavo/ obdelavo različnih žičnih polizdelkov ter izdelkov za belo tehniko. Preko omenjenih podjetij, nudimo storitve CNC krivljenja, CNC laserskega razrezovanja , MiG/TIG varjenja, rezkanja in podobno.

Comments are closed.